Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

15

Product was successfully added to your comparison list.

“Husnummerskilt DeLuxe Klar” ble lagt i handlevognen din
Gå til betaling Fortsett å handle Se handlevognen din
Full pakke til huset ditt?
Få rabatt når du kjøper dørskilt, husnummerskilt og postkasseskilt sammen.
10% rabatt når du kjøper to varer, 20% når du kjøper alle tre.

Husnummerskilt DeLuxe Klar

10 års garanti mot rust og falming av tekst
Fra kr 1 190,00
Slik gjør du det:
Skriv inn husnummeret i tekstlinjen under og velg størrelse på husnummerskiltet. 18x18cm for 1-2 tegn og 25x18cm om du skal ha tre tegn. Det er ingen forhåndsvisning på dette skiltet, nummeret tilpasses skiltet av oss.

Bestille flere?
Skriv numrene etter hverandre adskilt med , For eksempel: 23, 24, 25, 26. Fyll inn det totale antallet og bestill. Om du vil bestille forskjellige størrelser gjentar du dette for hver størrelse.

* Påkrevde felt

Fra kr 1 190,00

Særdeles lekkert husnummerskilt laget iklar og sort acryl med festeknotter i rustfritt slipt stål.


Tallet du ønsker blir utskjært i 3mm sort acryl og montert på en plate av 5mm klar acryl. Dette gir en meget elegant effekt og du får et husnummerskilt som garantert vil vekke oppmerksomhet. Du kan velge mellom størrelse 18x18cm som passer til to tall og størrelse 25x18cm som passer til tre tall. Festeknotter i 15mm rustfritt stål følger med. Disse fester skiltet i veggen samtidig som det blir avstand fra vegg til skilt på 15mm.


Tall/bokstavkombinasjonen du ønsker skriver du inn i tekstfeltet under bildet. Det er ingen forhåndsvisning på dette produktet, vår designer tilpasser din tekst til skiltet.