Moderne Husnummerskilt - Offentlig godkjent skilt med reflekterende bunn.

Vi er på jobb, produksjon går som normalt.

Moderne Husnummerskilt

Husnummerskilt Moderne produsert etter kommunale krav og retningslinjer. Solid aluminiumsplate med reflekterende bunn. Skiltet leveres ferdig hullet og det følger skruer med.

Slik bestiller du:

Velg størrelse i nedtrekksmenyen og skriv inn adressen i tekstboksen. Det er ingen forhåndsvisning av resultatet, vår designer tilpasser teksten.

Husnummerskilt Moderne

 

Produsert i 2mm aluminiumsandwich med reflekterende bunn. Leveres ferdig med fire hull og rustfrie skruer. Både brann, politi og ambulanse anbefaler merking med husnummer, og i mange kommuner er dette nå påbudt. Våre husnummerskilt tilfredsstiller alle kommunale krav iht. bokstavhøyde og reflekterende bunn. Om du vil sjekke lovene i din kommune kan du gjøre det her.

Størrelsesguide:

Vi anbefaler å følge denne, da det gir et penere resultat og tegnene blir tydeligere. Ved flere tegn enn de er beregnet for må vi presse disse sammen, og det kan gjøre skiltet vanskelig å lese.

15x15cm 1-2 tegn

22x15cm 2-3 tegn

30x15cm 4-5 tegn

50x15cm 6-10 tegn

80x15cm 10-17 tegn

Bestille flere?

Skriv numrene etter hverandre adskilt med , For eksempel: 23, 24, 25, 26. Fyll inn det totale antallet og bestill. Om du vil bestille forskjellige størrelser gjentar du dette for hver størrelse.

Vi har også et stort utvalg postkasseskilt, de finner du her.

X

Vi er på jobb og produksjonen går som fortsatt som normalt.

Nødvendige tiltak er iverksatt for å begrense smitte. Deriblant har vi valgt å utsette vårmessen. 

Vi er likevel operative som vanlig på epost og telefon. Har du varer som skal hentes møter vi deg i døra