Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

15

Product was successfully added to your comparison list.Bokstavfabrikken leverer alle typer skilt til privat og bedrift. Vi er en fullverdig skiltprodusent med alt av utstyr og verktøy du kan tenke deg og kan derfor lage nesten hva som helst.
Vi har et stort utvalg personlige skilt som for eksempel dørskilt, husnummerskilt og postkasseskilt. Disse har vi i et stort utvalg design og du kan få akkurat den teksten du selv vil.

Dørskilt er favoritten til hjemmebruk. Vi har flere typer, både med og uten ringeklokke. Alle dørskiltene er laget av materialer som tåler alt av vær og vind dette landet kan by på og vi gir derfor 10 års garanti på våre dørskilt.

Parkeringsskiltene er også populære og veldig og nyttig for både privat og profesjonell bruk. Det er alltid irriterende når noen har tatt parkeringsplassen din, men det er samtidig viktig å merke hvor det faktisk er lov å parkere. Foruten skilt har vi også stolper, skiltklemmer, fundamenter og ellers alt du trenger for å sette opp skiltet ditt akkurat der det passer.

Har du et bad, toalett eller et annet rom du vil hindre innsyn i er våre vindusfolier perfekte. Laget av høy kvalitet profesjonell frostfolie i et utvalg design. Vi kapper selvfølgelig folien i akkurat den størrelsen du trenger så slipper du å plages med det. Enkel å montere er den også.

Om du vil pynte enten butikkfasaden din eller lage deg et fancy husnummerskilt er vår bokstavdesigner midt i blinken for deg. Her kan du bestille utfreste bokstaver i mange materialer og størrelser. Du kan til og med designe ditt eget skilt i vår skiltdesigner.

Trenger du å varsle om farer og påbud har vi de fleste HMS skiltene som brukes i Norge. Har du spesielle behov lager vi skreddersydde skilt.

Bruk sidemenyen og naviger deg frem til det produktet du leter etter, eller enda bedre -bruk søkefunksjonen på toppen av siden så finner du raskt det du leter etter.

Vår nettbutikk har et stort utvalg av forskjellig skilt og dekor men er det noe annet du trenger så ta kontakt, vi lager omtrent hva som helst.