Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

15

Product was successfully added to your comparison list.

“Vindusfolie A-Blomstertre” ble lagt i handlevognen din
Gå til betaling Fortsett å handle Se handlevognen din

Vindusfolie A-Blomstertre

5 års garanti mot falming av motiv og kvalitet på folie
Fra kr 379
Fra kr 379

Produktbeskrivelse:


Profesjonell frostet vindusfolie fra anerkjente ASLAN med boblefritt lim med luftekanaler som gjør monteringen enkel. Vindusfolien har en anelse sølv i fargen som gir trykket en fantastisk
flott glans. Motivet trykkes i mørk grå. Med frostet folie på feks. et baderomsvindu, beholder du lysgjennomgangen men hindrer innsyn.


Montering:


Vår vindusfolie monterer du enkelt uten bruk av vann med medfølgende monteringsskrape. Se instruksjonsvideo.Om du ønsker det kan denne folien også våtmonteres, benytt da gjerne vårt monteringssett.


Slik bestiller du:


For å bestille skriver du inn det ønskede målet på vindusfolien i boksene under produktbildet, og vi tilpasser motivet og skjærer den til for deg. Ta mål fra innsiden på vinduspakningen, og trekk fra 2mm.Monteringen blir mye enklere om folien er litt mindre. Monteres på innsiden eller utsidenav vinduet.


Vindusfolie med eget motiv?


Vi kan trykke ditt eget motiv på vindusfolie om ønskelig, det være seg personlige bilder, firmalogo eller tekst. Det beste av alt er at vi ikke tar noe ekstra for å gjøre det! Så lenge du har fil i riktig størrelse blir prisen den samme som motivene i nettbutikken :-)