Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

15

Product was successfully added to your comparison list.

Vindusfolie med 5 års garanti

Med våre vindusfolier kan du hindre innsyn på en smakfull og dekorativ måte, eller bare piffe opp et vindu som ikke ser ut.

Velg blant enkle, psykedeliske, fargerike, drømmende, mønstrede, merksnodige, barnslige, blomstrende, retro og moderne design.
Vindusfolien blir selvsagt levert fra Bokstavfabrikken etter dine mål, og er enkle å montere når man gjør det riktig. Derfor legger vi også ved en monteringsanvisning uten å blunke. Og ikke nok med det: vi gir 5 års garanti på både foliekvalitet og falming av motiv.


Bruk synkende rekkefølge
     
Ofte stilte spørsmål om vindusfolie

Hva trenger jeg for å montere vindusfolie?

Du trenger en sprayflaske med litt Zalo utblandet med vann, en kniv og en skrape til å presse ut vannet med. Godt og riktig verktøy er viktig og om du ikke har det du trenger anbefaler vi vårt monteringssett som inneholder det du trenger for å montere vindusfolie.

Er vindusfolien lett å montere?

Den er lett å montere om du følger vår monteringsanvisning. Det finnes også masse videoer på youtube som er veldig greie. Søk for eksempel på «installing window frosting film» og du vil finne mange videoer om hvordan du installerer vindusfolie.

Hva bør jeg tenke på før jeg begynner å montere vindusfolien?

Vinduet må være ordentlig rengjort og bør også skrapes med et barberblad eller en kniv for å få bort alle ujevnheter, fingermerker og malingsrester. Alt som er på vinduet vil vises gjennom vindusfolien så her gjelder det å være nøye. Romtemperatur ved montering bør være over 15grd. Rommet vindusfolien skal monteres i bør også være ganske støvfritt slik at ikke støv setter seg i limet på vindusfolien. Siden det skal brukes en del vann under montering bør det være papir eller en klut i nærheten for å tørke opp vannet. Vær særlig oppmerksom der det er ubehandlet treverk eller MDF plater brukt i vinduskarm. Det er også veldig greit å ha noen som kan hjelpe til og holde.

Kan jeg se ut gjennom vindusfolien.

Nei det kan du ikke. Frostet vindusfolie er ikke mulig å se gjennom, hverken fra innsiden eller fra utsiden. Om rommet vindusfolien er montert i er svært godt opplyst og det er mørkt ute vil det være mulig å ane skygger på innsiden men ikke mer enn det.

Blir det mørkt i rommet etter jeg har montert vindusfolie?

Nei det blir det ikke men vindusfolien slipper gjennom 57% av lyset og vil derfor dempe noe.

Hvilken kvalitet er det på vindusfolien?

Vi bruker en vindusfolie av svært høy kvalitet med en minimums utendørs holdbarhet på 7 år. Dette er en profesjonell skiltmaker vindusfolie og kan ikke sammenlignes med billigere varianter på markedet.

Er det lim på vindusfolien?

Vi har lim på alle våre vindusfolier. Dette fordi kvaliteten på vindusfolier uten lim ofte ikke er så god. Monteringen foregår på omtrent samme måte uansett så det er ikke noe vanskeligere å montere med lim.

Er vindusfolien enkel å fjerne?

Vår vindusfolie har et limstoff som er avtagbart. Det vil ikke si at vindusfolien sitter dårlig men at limstoffet er konstruert på en slik måte at det ikke stivner helt slik at vindusfolien kan fjernes helt uten at limrester blir igjen på vinduet.

Hva om vindusfolien er skadet ved ankomst?

Gi beskjed til Postnord innen fire timer etter at pakken er mottatt slik at skaden blir registrert og kontakt oss så vi får sendt deg ny vare.

Kan dere lage vindusfolie med mitt eget motiv?

Ja det kan vi men da må du kontakte oss via epost da nettbutikken ikke har en slik funksjon.

Er det garanti på vindusfolien?

Vi gir fem års garanti på falming av motivet og krymping eller sprekker i vindusfolien. Dette forutsetter at vindusfolien er montert iht. vår monteringsanvisning.